Μια γυναίκα που παραδέχτηκε ότι είχε πιει και οδηγούσε πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας σκοτώνοντας μια νύφη που μόλις είχε παντρευτεί σε παραλία της Νότιας Καρολίνας, καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης.
Η 27χρονη Τζέιμι Λι Κομορόσκι δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για κακουργήματα που αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 28 Απριλίου 2023, όταν η Κομορόσκι οδηγούσε με πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα σε δρόμο με όριο τα 40 χιλιόμετρα. Έπεσε πάνω σε όχημα για γκολφ πάνω στο οποίο ήταν η 34χρονη Σαμάνθα Μίλερ που μόλις είχε παντρευτεί.
Το όχημα εκσφενδονίστηκε περίπου 90 μέτρα από τη σύγκρουση. Η νύφη, που ακόμη φορούσε νυφικό, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο γαμπρός υπέστη εγκεφαλική βλάβη ενώ είχε και πολλά κατάγματα.
Ο γαμπρός θα λάβει 863.300 δολάρια σε οικονομικό διακανονισμό που συνδέεται με το δυστύχημα, αναφέρει το Associates Press.
Αφού δήλωσε ένοχη, η Κομορόσκι δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πλέον ότι ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και υποσχέθηκε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της βοηθώντας τους εξαρτημένους.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!