«Λάβαμε το 112 όταν ήταν πολύ αργά», αποκαλύπτει ο Πιέρ Ορφανίδης.
Όπως εξηγεί τα έντονα φαινόμενα είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά το μήνυμα από το 112 εστάλη στις 8:15 το βράδυ.
«Ήμουν στο σούπερ μάρκετ με την κόρη μου, όταν ήχησαν περίπου 100-200 τηλέφωνα», λέει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d59s0ilj6ug1)
Στο μήνυμα, όπως αναφέρει, υπήρχε σύσταση να μη γίνονται άσκοπες μετακινήσεις.
«Υπήρχε πρόβλεψη», λέει χαρακτηριστικά ωστόσο «δεν περιμέναμε τέτοια καταστροφή».
Κλείσιμο
Όπως είπε οι χείμαρροι ήταν τόσο ισχυροί και το νερό τόσο πολύ που έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο εμπορικού κέντρου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν άνθρωποι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.