Νόαμ Κατς: Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν σε τόπο και χρόνο που θα επιλέξει το ίδιο
Εκδήλωση προς τιμήν των θυμάτων της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου του 2023, στη συναγωγή Μπεθ Σαλώμ στην Αθήνα - Το «παρών» έδωσαν μέλη της ελληνικής κυβέρνησης
Την πεποίθησή του ότι το Ισραήλθα απαντήσει στο Ιράν σε τόπο και χρόνο το οποίο θα επιλέξει το ίδιο, εξέφρασε ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς.
Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που εκδηλώθηκε έναν, ακριβώς, χρόνο πριν από την Χαμάς, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και εκατοντάδες παρευρισκόμενοι βρέθηκαν στη συναγωγή Μπεθ Σαλώμ στην Αθήνα για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.
Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, το «παρών» έδωσαν ο ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, οι υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η υπουργός Νίκη Κεραμέως.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση