Στόχος κυβερνοεπίθεσης έγινε την Τετάρτη (14/8) η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και άλλα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.
Δημοσίευμα της Iran International αναφέρει ότι οι χάκερ προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα του Ιράν.
Η κυβερνοεπίθεση θεωρείται η μεγαλύτερη στην ιστορία του Ιράν.
Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμη ότι οι χάκερ υπέκλεψαν πληροφορίες που ανήκαν σε κατόχους λογαριασμών στη μεγαλύτερη τράπεζα του Ιράν.
Αναλυτές σχολιάζουν ότι η κυβερνοεπίθεση ενδέχεται να είναι μήνυμα προς την Τεχεράνη από τη Δύση ή και το Ισραήλ, εν μέσω της έντασης στη Μέση Ανατολή και της αναμενόμενης απάντησης του Ιράν στη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.