Η Ουκρανίαείναι πεπεισμένη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα την «εγκαταλείψουν» μπροστά στη Ρωσία και τελικά θα ψηφίσουν υπέρ της αποστολής βοήθειας 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που μπλοκάρεται στο Κογκρέσο για μήνες, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Ντενίς Σμιγκάλ.
«Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία όσον αφορά την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη», δήλωσε ο Σμιγκάλ σε φόρουμ στο Κίεβο με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής στη χώρα αυτή.
Στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, ο Ουκρανός πρωθυπουργός είπε ότι το Κίεβο αναμένει να λάβει φέτος από τις ΗΠΑ οικονομική βοήθεια ύψους 11,8 δισ δολαρίων.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.