«Τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες τρομοκράτες της Χαμάς παραδόθηκαν στις δυνάμεις μας. Κατέθεσαν τα όπλα τους και παραδόθηκαν στους γενναίους μαχητές μας», ανέφερε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.
«Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, ο πόλεμος είναι ακόμα σε πλήρη ισχύ, αλλά αυτή είναι η αρχή του τέλους της Χαμάς», προσθέτει. «Λέω στους τρομοκράτες της Χαμάς: Τέρμα. Μην πεθάνετε για τον [Yahya] Sinwar. Παραδοθείτε - τώρα», καταλήγει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.