Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο IDF διαμηνύει πως είναι έτοιμος να «πλήξει ανά πάσα στιγμή» τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας
Απομένουν μερικές ώρες προτού εκπνεύσει η ισχύς της συμφωνίας ανακωχής που άρχισε να εφαρμόζεται την περασμένη Παρασκευή και παρατάθηκε δυο φορές, την τελευταία για 24 ώρες
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε πως οι δυνάμεις του είναι έτοιμες για την επανέναρξη των εχθροπραξιών με το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας «ανά πάσα στιγμή».
«Είμαστε έτοιμοι για την επίθεσή μας (...) είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε ανά πάσα στιγμή», είπε ο Ντανιέλ Χαγκαρί, εκπρόσωπος του Τσαχάλ, του ισραηλινού στρατού.
Απομένουν μερικές ώρες προτού εκπνεύσει η ισχύς της συμφωνίας ανακωχής που άρχισε να εφαρμόζεται την περασμένη Παρασκευή και παρατάθηκε δυο φορές, την τελευταία για 24 ώρες.
Το πρωί της Πέμπτης, η Χαμάς ανέφερε πως οι ισραηλινές αρχές αρνήθηκαν να παραλάβουν τα πτώματα τριών ομήρων που σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για μητέρα, το μωρό της, ηλικίας 10 μηνών, και 4χρονο αγοράκι.
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Χαγκαρί αντέτεινε πως δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι των τριών ομήρων και έκανε λόγο για «ψυχολογικό πόλεμο» της Χαμάς.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.