Ο Ρώσοςυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφδήλωσε σήμερα πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η σύγκρουση στη Γάζα να εξελιχθεί σε περιφερειακή σύγκρουση και η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για το θέμα αυτό, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης πως οι απόπειρες να κατηγορηθεί το Ιράν για την κρίση στη Γάζα συνιστούν προκλήσεις.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ κατήγγειλε επίσης σήμερα την «επικίνδυνη» στρατιωτική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, εναντίον της Βόρειας Κορέας, έπειτα από συνομιλίες που είχε στην Πιονγκγιάνγκ με βορειοκορεάτες ηγέτες.
«Όπως και οι βορειοκορεάτες φίλοι μας, ανησυχούμε σοβαρά για την εντατικοποίηση των στρατιωτικών δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας στην περιοχή και για την πολιτική της Ουάσινγκτον (...) Είμαστε αντίθετοι σ' αυτή τη μη εποιικοδομητική και επικίνδυνη γραμμή», δήλωσε ο ρώσος υπουργός προς τους δημοσιογράφους.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.