Το Βιετνάμ θα επισκεφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Μπάιντεν θα συναντηθεί στο Ανόι με τον γενικό γραμματέα του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας Νγκουγιέν Φου Τρονγκ καθώς και άλλα ηγετικά στελέχη της ασιατικής χώρας «για να συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Βιετνάμ», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.