Σ αριθμός των νεκρών από την επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε λεωφορείο του στρατού την Πέμπτη το βράδυ στην ανατολική Συρία αυξήθηκε σε 33 στρατιώτες, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Ο προηγούμενος απολογισμός του Παρατηρητηρίου, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά έχει ευρύ δίκτυο πηγών στη Συρία, ήταν 26 νεκροί.
Αυτή ήταν η πιο πολύνεκρη επίθεση που έχει διαπράξει από τις αρχές του έτους το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
«Ο απολογισμός της επίθεσης σε στρατιωτικό λεωφορείο ανήλθε στους 33 στρατιώτες», δήλωσε ο Αμπντελ Ραχμάν, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου.
Οι τζιχαντιστές περικύκλωσαν το λεωφορείο στην έρημο κοντά στην πόλη Αλ Μαγιαντίν, στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ, και άνοιξαν πυρ, όπως είχε ανακοινώσει χθες το Παρατηρητήριο.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.