Τουρκία: Ο Ιμπραήμ Καλίν θεωρείται φαβορί για το υπουργείο Εξωτερικών
Ο Ερντογάν αναμένεται ότι θα ανακοινώσει το νέο υπουργικό συμβούλιο το Σάββατο
ΟΙμπραήμ Καλίνφέρεται ότι είναι το φαβορί για να αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών, στο νέο προεδρικό υπουργικό συμβούλιο που θα ανακοινώσει το Σάββατο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ιμπραήμ Καλίν μέχρι τώρα είναι εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, ωστόσο, αναμένεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού Γιασάρ Γκουλέρ αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαδεχόμενος τον Χουλουσί Ακάρ.
Επίσης, στην οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Οικονομικών θα αναλάβει ο Μεχμέτ Σιμτσέκ, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών ο Αλί Γερλικάγια.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί