Το καλύτερο δώρο για τα 45α γενέθλιά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελενσκιέκανε σήμερα η σύζυγός του Ολένα, όπως και οι ΗΠΑ και η Γερμανία, που ανακοίνωσαν την αποστολή αρμάτων μάχης στην εμπόλεμη χώρα του.
Η Ολένα Ζελένσκι ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του ζευγαριού, σε παλιές χαρούμενες στιγμές και του ευχήθηκε ολόψυχα «Χρόνια Πολλά».
Στην ανάρτησή της στο Instagram, η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας γράφει χαρακτηριστικά: «Με ρωτούν συχνά πώς άλλαξες φέτoς. Και πάντα λέω. Δεν έχει αλλάξει. Είναι ο ίδιος. Ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα όταν ήμασταν δεκαεπτά ετών... Όμως κάτι έχει αλλάξει πάνω σου : τώρα χαμογελάς λιγότερο... Σου εύχομαι περισσότερους λόγους για να χαμογελάς. Και ξέρεις τι χρειάζεται. Όλοι ξέρουμε».
Αφού ευχήθηκε στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του, στη συνέχεια η Ζελένσκααπευθύνθηκε στον ουκρανικό λαό επισημαίνοντας τα εξής: «Έχει αρκετό πείσμα. Το κύριο πράγμα που θέλω είναι να παραμείνει υγιής. Μείνε λοιπόν υγιής, σε παρακαλώ! Θέλω να χαμογελάω πάντα μαζί σου. Δώσε μου αυτή την ευκαιρία!», τόνισε η «Πρώτη Κυρία» της Ουκρανίας.
Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια του συζύγου της, σειρά έχουν τα δικά της. Στις έξι Φεβρουαρίου, η Ολένα θα σβήσει 45 κεράκια.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.