Σήμερα, μετά τα θανατηφόρα πυραυλικά χτυπήματα των Ρώσων στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις, ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης, που αναβαθμίστηκε στρατιωτικά από τον Πούτιν, αποφάσισε να κρατήσει άλλη στάση, εξαπολύοντας προσωπικές απειλές και στον Ζελένσκι.
«Η Ρωσία δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη στην πραγματικότητα» έγραψε στο Telegram ο Καντίροφ απευθυνόμενος στον Ζελένσκι και συνέχισε: «Σταμάτα να κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα. Είναι καλύτερα να τρέξεις πριν πληγωθείς ξανά. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάς προς τη Δύση. Τι μας λέτε; Πως εσείς μπορείτε και οι άλλοι δεν μπορούν;».
«Τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος με τη διεξαγωγή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» πρόσθεσε ο Καντίροφμ, που προήχθη σε αντισυνταγματάρχη την περασμένη εβδομάδα για τις «υπηρεσίες» του στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.