Ο κληρονόμος και de facto ηγέτης του γιγάντιου ομίλου Samsung έλαβε σήμερα προεδρική χάρη, άλλο ένα παράδειγμα της παράδοσης στη Νότια Κορέα να επιδεικνύεται επιείκεια σε επιχειρηματίες που καταδικάζονται για διαφθορά ή άλλα οικονομικά εγκλήματα.
Ο δισεκατομμυριούχος Λι Τζε-γιονγκ, που είχε καταδικαστεί για διαφθορά και κατάχρηση κεφαλαίων τον Ιανουάριο, θα «επανενταχθεί» για να «συμβάλει στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης» που βιώνει η Νότια Κορέα, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαν Ντονγκ-χουν.
Η χάρη στον επιχειρηματία με τη δεύτερη μεγαλύτερη περιουσία στη χώρα σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι κυρίως συμβολική. Ο κ. Λι ήταν ήδη αποφυλακισμένος υπό όρους, αφού εξέτισε ποινή 18 μηνών φυλάκισης για δωροδοκία την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής smartphones και ημιαγωγών παγκοσμίως.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής