Ισραήλ: Ήχησαν οι σειρήνες στο Τελ Αβίβ για επίθεση του Ισλαμικού Τζιχάντ
Ρουκέτες κατά του ισραηλινού εδάφους εκτοξεύει η οργάνωση
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι οι σειρήνες για συναγερμό για επίθεση με ρουκέτες ήχησαν στο Τελ Αβίβ, για πρώτη φορά από την έναρξη της πολεμικής κλιμάκωσης με την οργάνωση του Ισλαμικού Τζιχάντ στην Λωρίδα της Γάζας.
Σε σύντομη ανακοίνωση, ο στρατός διευκρινίζει ότι οι σειρήνες ήχησαν στον τομέα του Γκους Νταν, κοντά στο Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP), οι σειρήνες ήχησαν στις γειτονικές της Λωρίδας της Γάζας περιοχές, από όπου η οργάνωση εκτοξεύει ρουκέτες κατά του ισραηλινού εδάφους.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.