Δύο ομάδες αμάχων εγκατέλειψαν χθες την κατοικημένη περιοχή γύρω από το Αζοφσταλ στην Μαριούπολη, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα μία σημερινή ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο, συνολικά 46 άμαχοι εγκατέλειψαν την περιοχή, ενώ τους παρασχέθηκαν τρόφιμα και καταφύγιο, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων RIA και TASS.
«Βγάζουμε αμάχους από τα ερείπια χρησιμοποιώντας σχοινιά – Είναι ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά», δήλωσε ο Σβιάτοσλαβ Παλαμάρ, περιγράφοντας το σκηνικό καταστροφής στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, το οποίο εκτείνεται σε τέσσερα τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.