Ψήφισε ο Ζαν - Λουν Μέλανσον την Κυριακή για τον β΄γύρο των Γαλλικών εκλογών. Ο ηγέτης των αριστερών, βγήκε τρίτος στον α' γύρο, είχε στηρίξει τον Εμμανουέλ Μακρόν, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να βγει η Μαριν Λε Πεν.
Σε σημερινές δηλώσεις του, είπε ότι επόμενος στόχος είναι οι βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, ζητώντας ο λαός να τον επιλέξει πρωθυπουργό. Όποιος και αν νικήσει απόψε, επισήμανε, αν υπάρξουν μεταρρυθμίσεις που αντιτίθενται στις αρχές της αριστέρας θα υπάρξει σφοδρή αντίδραση από την πλευρά του. Ειδήσεις σήμερα:
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.