Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που νωρίτερα έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, ο άνδρας 40 ετών βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από μπαλκόνι στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, υπό άγνωστες συνθήκες.
Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, περίπου στις 17.30.
Ο τραυματίας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ αργότερα κατέληξε.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.