Δεκάδες Ουκρανοί συνοριοφύλακες που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν περαιτέρω την Ουκρανία, μετά την έναρξητης ρωσικής εισβολής, αυτομόλησαν στη Ρωσία, στην περιοχή Μπριάνσκ και στην Κριμαία, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, με βάση τις αναφορές, στις 11:15 π.μ. την Πέμπτη, 26 στρατιωτικοί της Κρατικής Υπηρεσίας Συνοριοφυλακής της Ουκρανίας έφτασαν σε σημείο ελέγχου στην περιοχή Μπριάνσκ.
Στις 12:10, άλλοι 16 Ουκρανοί συνοριοφύλακες έφτασαν σε σημείο ελέγχου της Κριμαίας.
Νωρίτερα, η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της «Λαϊκής Δημοκρατίας» του Λουχάνσκ ανακοίνωσε ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες της 57ης Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πέρασαν οικειοθελώς στο πλευρό της.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.