Η Ιαπωνία κατέγραψε τον πρώτο θάνατο ενός ασθενούς που είχε μολυνθεί από την παραλλαγή Omicron, όπως μετέδωσε σήμερα το εθνικό ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο ηλικιωμένος άνδρας πέθανε στις 11 Ιανουαρίου στην πόλη Σιζουόκα και επιβεβαιώθηκε μετά θάνατον ότι είχε μολυνθεί με την Omicron.
Στις 15 Ιανουαρίου το υπουργείο Υγείας της χώρας κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό νέων κρουσμάτων κορονοϊού μετά την 1η Σεπτεμβρίου με 21.891 επιβεβαιωμένα κρούσματα και με την Όμικρον να έχει εντοπιστεί σε 47 περιοχές.
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 11 φθάνοντας στους 18.417 κατά την ίδια χρονική περίοδο, σύμφωνα με το υπουργείο.
Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων στη χώρα έχει ξεπεράσει το 1,8 εκατομμύριο.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.