Αφγανιστάν: Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
«Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου στόχευσαν στο Διεθνές αεροδρόμιο με έξι πυραύλους Katytusha» - Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι αναχαιτίστηκαν πέντε πύραυλοι νωρίς σήμερα
Την ευθύνη για την επίθεση που έγινε σήμερα κατά του αεροδρομίου της Καμπούλανέλαβε το ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ανάρτηση του Nasher News στον λογαριασμό του στο Telegram.
«Με τη χάρη του Παντοδύναμου Θεού, οι στρατιώτες του Χαλιφάτου στόχευσαν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ με έξι πυραύλους Katyusha», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Οι στρατιώτες του χαλιφάτου στόχευσαν το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καμπούλ με έξι πυραύλους» προσθέτει η οργάνωση. Αξιωματούχος των Ταλιμπάν που βρίσκεται επί τόπου δήλωσε πως πέντε πύραυλοι αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας του αεροδρομίου.
Τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας των δυνάμεων των ΗΠΑ αναχαίτισαν πέντε πυραύλους που εκτοξεύθηκαν νωρίς σήμερα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, δήλωσε αμερικανικός αξιωματούχος.