Ντόναλντ Τραμπ: Σαν τον... κλέφτη φεύγει από τον Λευκό Οίκο - Δεν θα παραδώσει στον Μπάιντεν
Για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ δεν θα γίνει η καθιερωμένη δεξίωση για τη μεταβίβαση της εξουσίας - Ο Μπάιντεν θα εκκλησιαστεί προτού ορκιστεί 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ
Σαν τον... κλέφτη θα φύγει o Ντόναλντ Tραμπ από τον Λευκό Οίκο το πρωί της Τετάρτης, ύστερα από 1.457 ημέρες στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ. Την Ημέρα Ορκωμοσίας του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δεν θα του παραδώσει τη σκυτάλη, όπως άλλωστε συνηθίζεται στην τελετή αυτή.
Πρωί-πρωί, ο Τραμπ σχεδιάζει να εγκαταλείψει την προεδρική κατοικία προκειμένου να μην συναντήσει τον διάδοχό του. Εξάλλου το είχε δηλώσει εξαρχής ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», o απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ σχεδιάζει μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στη στρατιωτική βάση Άντριους, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, που βρίσκεται σταθμευμένο το προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One».
Στη συνέχεια θα μεταβεί αεροπορικώς στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, για την επόμενη ημέρα της προεδρικής θητείας του στο κλαμπ του, στο Μαρ α Λάγκο.
Και εφόσον ο ίδιος αρνείται να του παραδώσει τα ηνία της χώρας στην καθιερωμένη δεξίωση που πραγματοποιείται στο Λευκό Οίκο την ημέρα της ορκωμοσίας στον διάδοχό του, οι σύμβουλοι του Μπάιντεν έχουν διαμορφώσει σχετικά το πρόγραμμά του για να καλυφθεί το... κενό.
Κλείσιμο
Την Τρίτη το βράδυ, ο Τζο Μπάιντεν θα παραστεί σε επιμνημόσυνη δέηση για τα σχεδόν 400.000 θύματα της νόσου COVID στο Μνημείο «Lincoln Memorial» ζητώντας από τους Αμερικανούς να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη των νεκρών. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και το δεξί του χέρι, η νέα αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις.
Κι όταν ο Τραμπ θα μεταβαίνει αεροπορικώς στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα το πρωί της Τετάρτης, ο Μπάιντεν θα παρακολουθεί λειτουργία σε Εκκλησία της Ουάσιγκτον. Το πρόγραμμα του 46ου προέδρου των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί υπό δρακόντεια μέτρα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων μετά την αιματηρή εισβολή στο Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.