Γαλλία: «Πυρετός» στα social media για τον... «καυτό» Γάλλο που μιλάει για όστρακα

Γαλλία: «Πυρετός» στα social media για τον... «καυτό» Γάλλο που μιλάει για όστρακα

Σε ρεπορτάζ του δικτύου «France 2» o Τομί μίλησε για την βιώσιμη αλιεία - Οι χρήστες όμως σχολίαζαν τα γεροδεμένα μπράτσα του αφού δεν φορούσε Τ-shirt

france24
Μιλώντας για την βιώσιμη αλιεία και την καθημερινότητά του, ένας Γάλλος μυστακοφόρος ψαράς έκανε πάταγο στα social media.

Όχι για τις απόψεις του σε ότι αφορά την αλιεία και τις δυσκολίες του επαγγέλματός του, αλλά για τα γεροδεμένα μπράτσα του.

Το ρεπορτάζ του κρατικού γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου «France 2» που τον απεικονίζει εν ώρα εργασίας να μεταφέρει όστρακα και να εμφανίζεται χωρίς T-shirt, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες στο Twitter να επικεντρώνονται στους καλοσχηματισμένους μύες του.

Γυναίκες κυρίως γράφουν στα σχόλια τους στα social media υποστηρίζοντας ότι «ένας καυτός Γάλλος μιλάει για όστρακα ενώ είναι γυμνόστηθος , χωρίς μπλουζάκι.

Το ενδιαφέρον πάντως των χρηστών για το ρεπορτάζ της Γαλλίδας δημοσιογράφου Μαρί Λε Κοντ με πρωταγωνιστή τον ψαρά Τομί να μιλάει για την δουλειά του, ήταν έντονο, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Μάλιστα , στη διάρκεια της συνέντευξης, όταν η Γαλλίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δεν φοράει μπλουζάκι στις οκτώ το πρωί κι ενώ έξω έχει παγωνιά, ο Γάλλος ψαράς εξήγησε ότι πρέπει να είναι γυμνόστηθος γιατί περνά τον περισσότερο χρόνο του με το νερό να φθάνει μέχρι τους ώμους του για να μαζέψει τα οστρακοειδή .

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», oι νέοι φαν του ψαρέματος σχολίασαν την καλή εμφάνιση του Τομί χαριτολογώντας μάλιστα ότι δεν θα τους πείραζε αν ψάρευε στα... νερά τους, εν μέσω των διαπραγματεύσεων για το Brexit που έχουν «κολλήσει» στο ζήτημα της αλιείας.

«Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πολλά με αυτό το βίντεο ενός όμορφου γυμνόστηθου Γάλλου που μιλάει με αγάπη για τα θαλασσινά που πιάνει με το χέρι», έγραψε η Γαλλίδα δημοσιογράφος μετά το ρεπορτάζ της στο Twitter.

Κλείσιμο
Ο Γάλλος ψαράς εξηγεί ότι βουτάει στο νερό με μπουκάλες για να επιλέξει τα χτένια που θέλει, χωρίς όμως να χρησιμοποιεί δίχτυα ή άλλα εργαλεία μαζικής αλιείας.

«Μπορεί να ψαρεύει στα νερά μου », γράφει μία κοπέλα στο Twitter.

««Γεια σου, έρχομαι να ψαρέψω όστρακα μαζί σου», γράφει μία άλλη στα γαλλικά.

«Η γυναίκα μου ξαφνικά ενδιαφέρεται για τη γαλλική αλιεία», αστειεύτηκε ένας σύζυγος.

«Δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν έναν όμορφο γυμνόστηθο Γάλλο ψαρά, αλλά εδώ είμαστε. Σας ευχαριστώ για την υπηρεσία σας », υποστηρίζει άλλη .


Ειδήσεις σήμερα: 

Προβληματισμός από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Σε συναγερμό η Μεγάλη Βρετανία

Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Στο 0,67 ο δείκτης μετάδοσης - Έντονο επιδημιολογικό φορτίο σε Κεντρικό και Βόρειο Τομέα Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης