Ταιβάν: Οι αερογραμμές «Eva Airways» σε ρόλο προξενήτρας προσφέρουν αεροπορικά πακέτα για singles

Ταιβάν: Οι αερογραμμές «Eva Airways» σε ρόλο προξενήτρας προσφέρουν αεροπορικά πακέτα για singles

Ανάρπαστες οι πτήσεις με σκοπό την εύρεση συντρόφου από την αεροπορική εταιρεία – Θα γίνουν τρεις διαφορετικές πτήσεις τα Χριστούγεννα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη μέρα του νέου χρόνου 

eva_air
Speed dating στους αιθέρες προσφέρουν οι αερογραμμές της Ταιβάν «Eva Airways» δελεάζοντας το επιβατικό κοινό με ταξιδιωτικό πακέτο

Στη διάρκεια της πτήσης, οι singles έχουν την ευκαιρία να βρουν το ταίρι τους, γιατί όπως λέει και το τραγούδι, η μεγάλη επιτυχία του Tζον Πολ Γιανγκ, «Love is in the air...».

Η EVΑ Airways , ένας από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς στην Ταϊβάν, οργανώνει speed dating σε συνεργασία με την εταιρεία ταξιδιωτικής εμπειρίας «Mobius».

Πρόκειται για πτήσεις που αφορούν κυρίως singles και θα πραγματοποιηθούν ανήμερα τα Χριστούγεννα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα του Νέου Έτους.

«Εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid- 19, η EVA Air οργανώνει ταξίδια για όσους δεν έχουν ταίρι», γράφει το CNN επικαλούμενο τις απόψεις όσων εμπλέκονται στο πρωτότυπο αυτό project.

Όταν ταξιδεύουν άντρες και γυναίκες, εκτός από την απόλαυση της διασκέδασης εν ώρα πτήσης, μπορεί να επιθυμούν να γνωρίσουν κάποιον - όπως σε μια ρομαντική ταινία λέει ο Chiang Tsung-Wei, εκπρόσωπος της υπηρεσίας speed dating «You and Me», της εταιρείας Mobius, μιλώντας στο CNN .

Κάθε εμπειρία γνωριμιών περιλαμβάνει μια πτήση τριών ωρών που αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊπέι.

Κλείσιμο
Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να έχουν συνομιλίες σε βάθος κατά τη διάρκεια γευμάτων που ετοίμασε ο σεφ Motoke Nakamura, βραβευμένος με αστέρι Michelin.

Οι επιβάτες καλούνται να φορούν τις μάσκες τους όταν δεν τρώνε ή πίνουν. Κάθε ένα από τα τρία ταξίδια διαφέρει ελαφρώς.


Πώς θα γίνουν οι τρεις πτήσεις 

Η πτήση ανήμερα των Χριστουγέννων θα γίνει μετά από απογευματινό τσάι που θα πάρουν οι επιβάτες στο έδαφος. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το ταξίδι ξεκινά μ' ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, στο έδαφος γιορτάζοντας την έλευση του 2021. Στη συνέχεια ακολουθεί η πτήση γνωριμιών. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα λουκούλλειο πρωινό.

Οι «πτήσεις προς το πουθενά» έχουν γίνει πλέον τάση στην Ασία και τον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.


Μέχρι τώρα, οι περισσότερες από αυτές τις πτήσεις - από πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϊ και η Ταϊπέι - έχουν επικεντρωθεί στα αξιοθέατα, με τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν εναέρια θέα διάσημων μνημείων και αξιοθέατων .

Για τους επιβάτες στις πτήσεις ζευγαρώματος που θέλουν να κοιτάξουν έξω από το παράθυρο , οι πτήσεις της EVA Air γίνονται πάνω από την ανατολική ακτή της Ταϊβάν, όπου μπορούν να δουν τις οροσειρές που εκτείνονται από την πόλη Χουαλιέν στα βόρεια έως την πόλη Ταϊτούνγκ νότια της χώρας .

Η νυχτερινή πτήση περιλαμβάνει θέα από τη δυτική ακτή του νησιού, με τους επιβάτες να κοιτούν από ψηλά πόλεις της Ταϊβάν να είναι φωτισμένες στο σκοτάδι.

Με κλήρωση η επιλογή των ζεύγων

Οι συμμετέχοντες θα κάθονται ανά ζεύγη με κλήρωση. Ωστόσο, θα είναι ελεύθεροι να μετακινούνται και να συνομιλούν με άλλους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια των γευμάτων που θα πραγματοποιούνται στο έδαφος.

Και τα τρία δρομολόγια ολοκληρώνονται με μια «εξομολόγηση» από τους συμμετέχοντες που αποκαλύπτουν τον επιβάτη που τους έκανε «κλικ».

Κάθε πτήση μπορεί να φιλοξενήσει μόνο 40 επιβάτες - 20 άνδρες και 20 γυναίκες. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου από την Ταϊβάν, όπως αναφέρει το CNN. Το πρόγραμμα έχει απήχηση κυρίως σε άνδρες ηλικίας μεταξύ 28 και 38 ετών και γυναίκες μεταξύ 24 και 35 ετών.


«Από διαφορετικές έρευνες που κάναμε, οι περισσότεροι από τους άνδρες συμμετέχοντες θα ήθελαν να γνωρίσουν γυναίκες νεότερες από αυτούς, ενώ οι γυναίκες θα ήθελα να γνωρίσουν άνδρες μεγαλύτερους από αυτές. Για το λόγο αυτό, η υπηρεσία You and Me έχει οργανώσει διαφορετικά πακέτα γνωριμιών που καλύπτουν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες».

Η χρέωση για κάθε ταξίδι είναι 295 δολάρια ανά άτομο. Όλα τα εισιτήρια για την πρώτη πτήση των Χριστουγέννων έχουν ήδη εξαντληθεί. Η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού μέχρι στιγμής ήταν τεράστια. Και οι 40 θέσεις στην πρώτη πτήση εξαντλήθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ πάνω από 400 άτομα είχαν εκφράσει ενδιαφέρον .


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε LIVE - Κικίλιας: Σε 1.018 σημεία σε όλη τη χώρα ο εμβολιασμός και με ραντεβού

Μεγάλη διασπορά με 3.209 νέα κρούσματα - Έφτασαν τους 480 οι διασωληνωμένοι - 60 νεκροί

Σον Κόνερι: Είχε δώσει το πρώτο gay φιλί στην ιστορία της βρετανικής τηλεόρασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης