Φάουτσι: Θα ήταν καλύτερο να αρχίσουμε τη συνεργασία με τον Μπάιντεν
Συχνά ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ βρισκόταν σε αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας- Οι ΗΠΑ καλούνται να διαχειριστούν νέα έξαρση του κορωνοϊού
Εν μέσω σφοδρής επέλασης της πανδημίας στις ΗΠΑ, με τον αυξανόμενο αριθμό νεκρών και κρουσμάτων να προκαλεί ανησυχία, ο Άντονι Φάουτσιεκτίμησε πως θα ήταν «βέλτιστο» αν οι υγειονομικές αρχές ξεκινούσαν να εργάζονται με τον εκλεγμένο πρέοδρο Τζο Μπάιντεν και την ομάδα μετάβασης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ομαλής εναλλαγής στην εξουσία.
«Φυσικά και θα ήταν καλύτερο αν ξεκινούσαμε να εργαζόμαστε μαζί του» δήλωσε ο λοιμωξιολόγος, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μεταδοτικών Νοσημάτων των ΗΠΑ, μιλώντας στο CNN.
«Όπως γνωρίζετε, υπήρξα εδώ κατά τη διάρκεια πολλών μεταβάσεων, έχοντας υπηρετήσει έξι προέδρους επί 36 χρόνια. Και είναι ξεκάθαρο πως η μετάβαση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντική σε μια ομαλή διακίνηση πληροφοριών, καθώς μοιάζει τόσο σημαντική, όσο η εναλλαγή της σκυτάλης σε έναν αγώνα» συνέχισε ο Άντονι Φάουτσι.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.