Ο Πάπας Φραγκίσκοςάσκησε έντονη κριτική στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την επιβολή lockdown και σε όσους αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, κατηγορώντας τους ότι είναι εγωιστές.
Ο Πάπας είπε ότι αυξήθηκαν εκείνοι που σκέφτηκαν μόνο τον εαυτό τους και υποστήριξαν ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή. «Είναι ανίκανοι να αποδεχτούν ότι δεν έχουν όλοι οι ίδιες ικανότητες και πόρους για να αντιμετωπίσουν την πανδημία» τόνισε.
Πάντως, ο Ποντίφικας ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα, καθώς υπάρχουν εκείνοι οι «αστικοί ήρωες» που αναλαμβάνουν «ευθύνη απέναντι στους άλλους και αναζητούν λύση, ώστε κανείς να μην μείνει πίσω».
Υποστήριξε ότι η πανδημία έχει φέρει κρίση σε οργανωτικά και αναπτυξιακά μοντέλα και ισχυρίστηκε ότι έχει εκθέσει «πολλές αδικίες, την ανησυχητική σιωπή και τις κοινωνικές και υγειονομικές αποτυχίες».
Οι χώρες που προσπαθούν να σώσουν τις οικονομίες τους κινδυνεύουν να «ξεχάσουν ότι μια αυθεντική ανάπτυξη πρέπει να προωθήσει όλους τους ανθρώπους και τον άνθρωπο ως σύνολο», είπε.
«Δεν θα βγούμε οι ίδιοι από την κρίση, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά ποτέ οι ίδιοι», δήλωσε ο Πάπας στο Politika και πρόσθεσε: «Οι κρίσεις έχουν την ικανότητα να επιδεινώσουν τις υπάρχουσες αδικίες στις οποίες είχαμε συνηθίσει και τις οποίες θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε ασυνείδητα, αλλά μπορούν να επισημάνουν τις βέλτιστες πρακτικές και αντιδράσεις μεταξύ μας».
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.