Κόντε: Πάνω από πέντε δισ. η οικονομική ενίσχυση απέναντι στην πανδημία
Η Ιταλία έχει ανακοινώσει νέα περιοριστικά μέτρα μετά την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού
Πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη των πολιτών που πλήττονται από τα νέα περιοριστικά μέτρα κορωνοϊούαποφάσισε να διαθέσει η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε.
«Υπέγραψα την απόφαση για την οικονομική αυτή στήριξη όταν επιβεβαιώσαμε ότι υπάρχουν οι αναγκαίοι πόροι. Τα χρήματα θα σταλούν με τραπεζικό έμβασμα, όποιος έλαβε βοήθειες και την άνοιξη θα έχει στα χέρια του την νέα αυτή βοήθεια, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου», τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
«Αν σεβαστούμε τα περιοριστικά μέτρα που εγκρίναμε, έχουμε καλές πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε τον Δεκέμβριο με μια σχετική νηφαλιότητα, χωρίς ένα στρεσαρισμένο σύστημα υγείας. Διαφορετικά, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την ανάγκη να αποφασίσουμε νέο lockdown, κάτι που πρέπει να αποφύγουμε», πρόσθεσε ο Κόντε.
Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, τέλος, υπογράμμισε ότι με τους συνεργάτες του «καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια με στόχο να μην επιβληθούν νέοι φόροι, διότι επιθυμούν την κοινωνική ειρήνη».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.