Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Αν Λίντε έχει τεθεί εθελουσίως σε καραντίνα και εργάζεται εξ αποστάσεως αφότου επέστρεψε από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ομολόγων της στο Λουξεμβούργο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Κλάρα Βατμάνι.
«Η υπουργός αισθάνεται καλά, δεν έχει συμπτώματα (σ.σ. της Covid-19). Αλλά εργάζεται από το σπίτι της και θα συνεχίσει μέχρι να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της», πρόσθεσε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι SVT.
Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ και η Βελγίδα ομόλογός του Σοφί Βιλμές ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό. Και οι δύο συμμετείχαν στη σύνοδο του Λουξεμβούργου, στις αρχές της εβδομάδας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.