Τουρκία: «Συνηθισμένη πρακτική» η έκδοση NAVTEX της Ρωσίας, λέει το υπουργείο Άμυνας
Η Άγκυρα «απάντησε» στον θόρυβο που προκάλεσε η έκδοση NAVTEX για λογαριασμό της Ρωσίας
Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η κίνηση της Άγκυρας να προχωρήσει στην έκδοση NAVTEX για λογαριασμό της Ρωσίας, καθώς η τελευταία έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ναυτικές ασκήσεις με πυρά σε δύο περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας τοποθετήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, χαρακτηρίζοντάς την σαν μια «συνηθισμένη πρακτική».
Συγκεκριμένα, το τουρκικό υπουργείο ανέφερε, σχετικά με τις NAVTEX που δημοσίευσε ο σταθμός της Αττάλειας, πως «αποτελούν μια συνηθισμένη πρακτική, στο πλαίσιο διασφάλισης της ασφάλειας στην πλοήγηση της περιοχής, κάτι που είχε συμβεί και στις 18 Ιουνίου. Καμία άσηκση, εκπαίδευση ή χρήση πυρών δεν θα γίνει σε συνεργασία με τη Ρωσία».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.