Ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων έριξαν κόκκινη μπογιά στο νερό σε δύο σιντριβάνια στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, σε μια διαμαρτυρία σήμερα κατά της εκτροφής των ζώων.
Τα μέλη της οργάνωσης Animal Rebellion κρατούσαν πλακάτ, καθώς έριχναν την μπογιά στα σιντριβάνια.
«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα για να ζητήσουμε από την κυβέρνηση να αποτρέψει μελλοντικές πανδημίες τερματίζοντας την εκτροφή ζώων και υλοποιώντας τη μετάβαση σε ένα διατροφικό σύστημα, που θα βασίζεται στα φυτά», τονίζει η οργάνωση, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, προσθέτοντας ότι το κόκκινο συμβολίζει «το αίμα με το οποίο έχουν βαφτεί τα χέρια της βρετανικής κυβέρνησης».
Από την πλευρά της, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι συνελήφθησαν για πρόκληση ζημιών.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή