Είναι το φυτικό μπιφτέκι το νέο διατροφικό trend;

Είναι το φυτικό μπιφτέκι το νέο διατροφικό trend;

Εάν παρακολουθείς τις διατροφικές τάσεις διεθνώς θα γνωρίζεις ήδη πως τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη υπάρχουν ήδη φυτικά burger, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα burger που μέχρι πρότινος ξέραμε

bu0
Θα γνωρίζεις ακόμα πως η χορτοφαγία -ή αλλιώς βιγκανισμός- δεν είναι απλά μια μόδα, που όπως «έσκασε» θα εξαφανιστεί, αλλά έχει γίνει τάση και τρόπος ζωής, που αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους. Από τον πρωταθλητή της Formula 1 Λούις Χάμιλτον, ο οποίος πρόσφατα έκανε έκκληση μέσω Instagram να γίνουμε όλοι vegans για να σωθεί ο πλανήτης, μέχρι αγαπημένους μας ηθοποιούς, όπως η Κέιτ Γουίνσλετ, η Μισέλ Φάιφερ, η Νάταλι Πόρτμαν, αλλά και ο Joker Χοακίν Φοίνιξ δηλώνουν περίτρανα ότι είναι vegans και μοιράζονται στα social media τους χορτοφαγικές συνταγές, αλλά και tips που κάνουν τη ζωή τους πραγματικά νόστιμη. Μέχρι και burger τούς βλέπεις να απολαμβάνουν, γεγονός που σε κάνει να αναρρωτιέσαι για το αν θα πρέπει να γίνεις κι εσύ vegan ώστε να έχεις, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, καλύτερη υγεία και περισσότερη ενέργεια... Εδώ, μέχρι και ο φανατικός κρεατοφάγος Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν δοκίμασε τα vegan burgers του Λονδίνου έγραψε στα insta stories του «Θα γίνουν άραγε oι Μπέκαμ vegan;», δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από τη νοστιμιά του χωρίς κρέας μπέργκερ του.

bu1


Αυτό ακριβώς πάθαμε κι εμείς όταν δοκιμάσαμε το νέο meat free burger των Goody's Burger House: το πρώτο 100% χορτοφαγικό burger στην Ελλάδα, που θυμίζει απόλυτα αυτό που έχεις κι εσύ ως burger στο μυαλό σου, τόσο στην όψη όσο και στη γεύση. Το νέο, ζουμερό και γευστικό vegan burger των Goody’s Burger House σου προσφέρει την ικανοποίηση, που αναζητά ακόμα κι ο μεγαλύτερος λάτρης των burgers, χωρίς να σε επιβαρύνει με ζωικά λιπαρά.

Μάλιστα παρότι είναι παρασκευασμένο μόνο από φυτικά συστατικά, το νέο meat free burger διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), αλλά και πολύ λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο με κρέας - σχεδόν 50% λιγότερα λιπαρά. Παράλληλα, έχει μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, άρα είναι και οικολογικό. Γιατί, λοιπόν, να μην το επιλέξεις;

Συνοδεύεται από πίκλες, vegan mayo sauce, μαρούλι, μουστάρδα και κέτσαπ και είναι πλέον διαθέσιμο -σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή- στα Goody’s Burger House όλης της χώρας.

Δάγκωσέ το και θα δεις!

bu2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης