Ντομίνικα: Γνωρίστε το «νησί της φύσης»

Ντομίνικα: Γνωρίστε το «νησί της φύσης»

Σε μια προσπάθεια προβολής της χώρας για τουρισμό, διοργανώθηκε διαγωνισμός με στόχο την καλύτερη ανάδειξη στις ομορφιές του νησιού

Ντομίνικα: Γνωρίστε το «νησί της φύσης»
Η Ντομίνικα, είναι μια χώρα, ηφαιστειογενής, νησιωτική, ανάμεσα στη Μαρτινίκα και τη Γουαδελούπη, με έκταση μόλις 749 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Κλείσιμο


Προφανώς το γεγονός πως βρίσκεται στην Καραϊβική, την κάνει ένα εξωτικό και μαγευτικό μέρος. Γι' αυτό το λόγο, η υπεύθυνη αρχή για την τουριστική ανάδειξη της χώρας αποφάσισε να πληρώσει τα έξοδα σε 6 ζευγάρια που θα αναλάμβαναν να αποτυπώσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν, τις ομορφιές του τελευταίου νησιού της Καραϊβικής που αποικήθηκε από ανθρώπους.



Ο διαγωνισμός ονομάστηκε 2015 Dominica Film Challenge και ο νικητής θα βγει μετά από δημόσια ψηφοφορία στο Dominicachallenge.com, που κλείνει τις διαδικτυακές του κάλπες στις 30 Ιουνίου.



Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους επέλεξαν να πάνε για κολύμπι με άλογα. Άλλοι να κάνουν ξενάγηση στα αξιοθέατα, καταδύσεις, πεζοπορεία, ή ακόμα να ψάξουν να βρουν όσα περισσότερα από τα 1200 διαφορετικά είδη φυτών του νησιού που δίκαια του έχουν δώσει το όνομα «Νησί της φύσης».

Ό,τι κι αν έκαναν πάντως, οι εικόνες δικαιώνουν αυτό που περιμένει κάποιος από τις περιγραφές:










































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης