Έτσι θα κάνετε τη μικρή σας επιχείρηση πιο μεγάλη

Έτσι θα κάνετε τη μικρή σας επιχείρηση πιο μεγάλη

Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες για να κάνετε την εργασία πιο ευέλικτη, πιο ασφαλή, αλλά και πολύ πιο αποτελεσματική, είτε έχετε ατομική επιχείρηση είτε 250 υπαλλήλους

RRF_1200x630

Sponsored Content


Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς. Έχουμε μπει πλέον στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και η χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η πανδημία έδωσε το κίνητρο για τη μετάβαση σε έναν τεχνολογικά εκσυγχρονισμένη κόσμο και όλο και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις εξερευνούν τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους.

Τώρα, ένα νέο πρόγραμμα, στηρίζει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις, ώστε να κάνουν τη μετάβαση και να μπουν στον 21ο αιώνα. Το πρόγραμμα επιδότησης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» * αφορά όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δίνει την οικονομική ενίσχυση που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε στην αγορά νέων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητά μας με δυνατότητες που δεν φανταζόμασταν.


Είστε δικαιούχος;
Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είτε ατομικές είτε με έως και 250 υπαλλήλους. Οι βασικές προϋποθέσεις είναι να έχουν έδρα ή υποκατάστημα στην Ελλάδα με ελληνικό ΑΦΜ, να είναι ενεργές κατά την υποβολή της αίτησης, να έχουν συσταθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2022, και να συνιστούν νομική οντότητα ή ατομική επιχείρηση και να τηρούν βιβλία.
Αν είστε επαγγελματίας και δικαιούχος του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», τα Public είναι εδώ για εσάς, προσφέροντας κορυφαία εξυπηρέτηση και πάρα πολλές επιλογές, για ν’ αξιοποιήσετε  με τον καλύτερο τρόπο το voucher του προγράμματος και  ν’ αναβαθμίσετε τον τρόπο που δουλεύετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος εδώ και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επιπλέον, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως της 15 Σεπτεμβρίου θα κερδίσετε αυτόματα ένα δωρεάν σεμινάριο digital marketing σε συνεργασία με το Athens International College.
Κλείσιμο
Με τα σεμινάρια αυτά, τα Public μάς βάζουν σε τροχιά εκτόξευσης καθώς, εκτός από τα απαραίτητα εργαλεία, μάςδείχνουν και τον καλύτερο τρόπο για να τα χρησιμοποιήσουμε Τις σχετικές πληροφορίες για το δωρεάν σεμινάριο θα τις βρείτε εδώ.


Ασφάλεια και εμπιστοσύνη
Οι άνθρωποι του Public Business που θα επικοινήσουν μαζί σας θα αφουγκραστούν τις ανάγκες σας, και θα σάς βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, προσφέροντάς σας τα εργαλεία που διευκολύνουν τη συνεργασία, την παραγωγικότητα και την απομακρυσμένη εργασία. Τα πακέτα που ια σας προτείνουν μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με το μέγεθός επιχείρησής σας, για να έχετε το μέγιστο όφελος από την επιδότηση που θα λάβετε.

Η αγορά από το Public Business σημαίνει επιπλέον ειδικά προνόμια και τιμές για εσάς, εξυπηρέτηση από προσωπικό σύμβουλο Sales Business Agent, γρήγορη παράδοση και άμεση Business εξυπηρέτηση από 50 καταστήματα.


Ευρεία κάλυψη αναγκών
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και με επιδότηση 90%, το Public Business σας προσφέρει λύσεις που καλύπτουν, μεταξύ άλλων, την αγορά νέου mail server, security antivirus, Cloud ERP, Cloud E-shop platform , Cloud Backup & Restore solution, Cloud office solution  και Cloud e-signature Solution. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τoν τρόπο που  η ομάδα του Public Business μπορεί να σας βοηθήσει ν’ αναβαθμίσετε ψηφιακά την επιχείρησή σας, μπείτε στο  https://www.public.gr/page/psifiaka-ergaleia-mme ή μπορείτε να καλέσετε στο 210 8181333.
 

*Η Δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνεται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά μια σειρά προϋποθέσεων. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις εν λόγω προϋποθέσεις, βρίσκονται διαθέσιμες στην Πρόσκληση του κάθε Προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://digitalsme.gov.gr/
 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης