Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα!

Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα!

Αντέχει από την Σαχάρα με θερμοκρασία 45°C έως και την Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια με θερμοκρασία έως και 75°C, μπορείς να το ρίξεις 100 φορές από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας χωρίς να σταματήσεις και να μην πάθει ούτε γραντζουνιά! Τέλος αν είσαι λάτρης της θάλασσας μπορείς να το έχεις μαζί σου σε κατάδυση στα λιμανάκια σε βάθος έως και 1.5 μέτρο για 35 λεπτά και να μην πάθει τίποτα! Το motorola defy κοστίζει κάτω από 300 ευρώ, αψηφά τα πάντα, και είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει...

motorola1

Sponsored Content

Το motorola defy είναι ένα αδιάβροχο smartphone που αντέχει στη σκόνη και τις πτώσεις και έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες, ώστε να είναι πραγματικά ανθεκτικό κάθε μέρα, όλη μέρα.
Ιδανικό για την πόλη, την παραλία ή και τις συσκέψεις, είναι σχεδιασμένο για όσους αψηφούν όλα τα εμπόδια και απαιτούν ένα τηλέφωνο που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Πραγματική Ανθεκτικότητα
Αδιάβροχο (μέχρι 1,5 μέτρο βάθος, για έως και 35 λεπτά) και ανθεκτικό στη σκόνη και τις πτώσεις (από ύψος που φτάνει μέχρι τα 1,8 μέτρα σε οποιαδήποτε πλευρά ή γωνία), το motorola defy έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες για πολλά καθημερινά ατυχήματα, όπως είναι η πτώση από την οροφή του αυτοκινήτου, η ρήψη του καφέ ή η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, και μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητάς και να συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια.

Μεγάλη οθόνη 6,5” HD+ με Corning® Gorilla® Glass Victus™
Το motorola defy ενσωματώνει στη εξαιρετικά ευρεία 6,5” HD+ οθόνη του το Gorilla Glass Victus
(πάχους 0,7 mm ενώ τα προστατευτικά γυαλιού συνήθως έχουν πάχος περίπου 0,3-0,5 mm), το πιο σκληρό γυαλί Gorilla®, που προσφέρει προστασία από πτώση από ύψος 2 μέτρων. Είναι επίσης δύο φορές πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές από τον προκάτοχό του και προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές από τις ανταγωνιστικές τεχνολογίες άλλων μαρκών.


_DSC7466
Κλείσιμο


Υψηλές επιδόσεις
Χάρη στον αισθητήρα 48MP με τεχνολογία Quad Pixel, ιδανικό για λήψεις ανατολής ή δύσης του ηλίου, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας, μπορείτε να τραβήξετε πιο ευκρινείς και φωτεινές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον, χάρη στην μπαταρία 5000 mAh του motorola defy που διαρκεί 2 ημέρες με μια απλή φόρτιση (υποστηρίζει ταχεία φόρτιση TurboPower(TM) 20 W), και σε συνδυασμό με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 662 και τη μνήμη RAM 4 GB, δεν θα χρειαστεί να χάσετε καμία άλλη σημαντική στιγμή.


vb1814776__DSC9697


Κομψός σχεδιασμός & Easy Clean smartphone
Το motorola defy είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένει κομψό, πέρα από ανθεκτικό. Το εξωτερικό στεγανοποιημένο περίβλημα που διαθέτει απορροφά το βάρος τυχόν κρούσεων από πτώσεις, ενώ η εσωτερική, σφραγισμένη μονάδα που επίσης προστατεύεται, διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει αδιάβροχη, ακόμα και αν το εξωτερικό περίβλημα είναι σε κίνδυνο. Με λίγα λόγια το motorola defy είναι σχεδιασμένο ώστε να βυθίζεται πλήρως σε νερό και να καθαρίζεται με σαπούνι ή απολυμαντικό, έχοντας πρώτα αποσυνδέσει όλα τα καλώδια κι έχοντας κλείσει όλες τις θύρες.

Ανακάλυψε το motorola defy ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις αλυσίδες τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE στα 279€ από 329€ (προτεινόμενη λιανική τιμή) και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Vervebuds 100, αξίας 44.90€ . Η προσφορά ισχύει για περιορισμένα τεμάχια και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης