Το App της απόλαυσης

Το App της απόλαυσης

Η Huawei με το AppGallery κερδίζει το στοίχημα για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο

Huawei
Αποφασίσατε να αντικαταστήσετε το παλιό σας smartphone με μια καινούργια συσκευή Huawei. Έχετε επιλέξει ανάμεσα σε πολλά μοντέλα που παράγονται από τη δημοφιλή κινεζική εταιρεία, αλλά, ανακαλύψατε ότι αυτά δεν περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες του Google Play Store. Κανένα πρόβλημα. Στη θέση του βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών Huawai AppGallery και είναι ο καλύτερος προσωπικός βοηθός που θα ευχόσασταν.

Τι είναι το AppGallery
Είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που αντικατέστησε το Google Play Store και προσφέρει την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία.

Από το λανσάρισμα του τον Απρίλιο του 2018, το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Το πρώτο εξάμηνο του 2020, τα συνολικά downloads που πραγματοποιήθηκαν μέσω AppGallery έφτασαν τα 184 δισεκατομμύρια. Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, με προτεραιότητα την ιδιωτικότητά τους, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επένδυση με μέλλον
Έχοντας εμπιστοσύνη στην τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει και με την στήριξη κορυφαίων προγραμματιστών απ’ όλο τον κόσμο, η HUAWEI εμπλουτίζει συνεχώς την πλατφόρμα με ολοένα και περισσότερες διεθνείς και τοπικές εφαρμογές που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Η εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, για παράδειγμα, προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες. Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση, ιδανικά σε συνδυασμό με τη σειρά wearables της Huawei.
Ο καθένας μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει είτε πρόκειται για προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό, είτε για αριθμό βημάτων, καρδιακούς παλμούς, ποιότητα ύπνου κ.α.

Κλείσιμο
Σύντομα, μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS), θα υπάρχουν εφαρμογές για POS μέσω κινητού τηλεφώνου, πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning και πολλά άλλα.

Σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα
Η Huawei δίνει ιδιαίτερη έμφαση και σε εφαρμογές τοπικού ενδιαφέροντος, με την Ελλάδα όχι μόνο να μην αποτελεί εξαίρεση, αλλά αντιθέτως, να συνιστά παράδειγμα επιτυχίας. Από εφαρμογές τηλεπικοινωνιακών παρόχων και mobile banking μέχρι εφαρμογές από retailers, ΜΜΕ και δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως efood, Taxiplon Passenger, ParkAround, e-fresh κ.ά., η ελληνική λίστα applications είναι μεγάλη και εμπλουτίζεται διαρκώς με ιδιαίτερα εκλυστικά προνόμια για τον χρήστη. Μάλιστα, η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

Τι είναι το Petal Search
Ένα σημαντικό εργαλείο όσο αφορά την αναζήτηση είναι και το Petal Search, μέσω του οποίου οι χρήστες των HUAWEI smartphones μπορούν, χρησιμοποιώντας απλώς την μπάρα που υπάρχει στην home screen της συσκευής τους, να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.ά., καθώς εμφανίζει αποτελέσματα από πηγές όπως η AppGallery ή ο HUAWEI browser. Είναι προεγκατεστημένο στα τελευταία Huawei smartphones της σειράς P40 (P40 Lite, P40 και P40 Pro), ενώ σε όλα τα υπόλοιπα Huawei smartphones μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα μέσω του AppGallery.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πακέτο των προνομίων μέσω του HUAWEI Application Gallery επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Huawei
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης