Μελισσανίδης: «Περισσότερα πρωταθλήματα στο γήπεδό μας»

Μελισσανίδης: «Περισσότερα πρωταθλήματα στο γήπεδό μας»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε πως ελπίζει σύντομα η Ένωση να πανηγυρίσει πολλά πρωταθλήματα στο νέο της γήπεδο

4449595
Αναλυτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Η προσπάθεια τελείωσε, ήταν πετυχημένη. Σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τα παιδιά, για τον προπονητή, πέτυχε το πρότζεκτ, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Δικαίωση. Πέτυχε η προσπάθεια».

Για τα μεταγραφικά: «Τέτοια μέρα και ώρα δεν θα μιλήσουμε»

Για το νέο γήπεδο: «Το γήπεδο δεν είναι ένα αλλά πολλά πρωταθλήματα, έχει μπει στο δρόμο του και σύντομα θα έχει κι αυτό το τέλος του για να πανηγυρίσουμε και εκεί πολλά πρωταθλήματα».

Για τις πιο κομβικές φετινές στιγμές: «Το διπλό στο Καραϊσκάκη και η ανατροπή με τον Ολυμπιακό ήταν κομβικά. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και εμείς την είχαμε. Σε αυτά τα πέντε χρόνια χτίσαμε πράγματα και ελπίζουμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Για το μέλλον: «Το μέλλον ελπίζουμε να είναι καλό».

Μπάγεβιτς: «Το μέλλον να είναι ακόμα καλύτερο»
Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας επίσης στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τόνισε:
«Μετά από 24 χρόνια που πήραμε το πρωτάθλημα όλοι χαίρονται. Και το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο γιατί η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και μπορεί να κάνει πράγματα».

Για το αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες στην φετινή πορεία: «Έχει δείξει κάθε παίκτης και σαν ομάδα πως μπορεί. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα. Περιμένω πάντως στο μέλλον ακόμα καλύτερα».

Κλείσιμο
Για τον ελληνικό κορμό που έχει η ΑΕΚ: «Έχουμε και Έλληνες παίκτες, έχουμε και ξένους, Ο καθένας έχει δώσει ότι μπορεί, συγχαρητήρια σε όλους. Περάσαμε όλοι πολύ ωραία αυτή την χρονιά».

Για το αν συγκρίνει αυτό το πρωτάθλημα με το πρώτο που είχε πάρει ως παίκτης: «Χάρηκα πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής δεν λέω σαν το πρώτο αλλά χάρηκα πάρα πολύ»
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης