Ένα από τα πιο κωμικοτραγικά περιστατικά που έχουν συμβεί στα ελληνικά γήπεδα εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εργοτέλη.
«Θύμα» της… υπόθεσης ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης και «θύτης» ένας τραυματιοφορέας ο οποίος τα έκανε θάλασσα. Συγκεκριμένα, στο 68’ ο νεαρός μέσος των Κρητικών ήταν στο έδαφος και περίμενε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.
Την ίδια στιγμή οι τραυματιοφορείς του αγώνα τον έβαλαν στο φορείο, αλλά ένας εξ αυτών σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει και μαζί του ο Κούτρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ίδιος τραυματιοφορέας στη δεύτερη προσπάθεια να μεταφέρει εκτός αγωνιστικών γραμμών τον παίκτη των Κρητικών, είχε αφήσει το μισό σώμα του 20χρονου στον αέρα και τον άλλο μισό στο φορείο και όταν με τα πολλά τον έφερε στη γραμμή του άουτ, άφησε το φορείο εντελώς άγαρμπα!
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events