Μαρινάκης: «Παίξαμε φανταστικά, αλλά πρέπει να νικήσουμε και την Κυριακή»

Μαρινάκης: «Παίξαμε φανταστικά, αλλά πρέπει να νικήσουμε και την Κυριακή»

«Παίξαμε φανταστικά και κερδίσαμε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους», είπε ο κ. Μαρινάκης

Μαρινάκης: «Παίξαμε φανταστικά, αλλά πρέπει να νικήσουμε και την Κυριακή»
Για μια τεράστια νίκη έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη του αγώνα και τον θρίαμβο της ομάδας επί της Γιουβέντους στο Γ. Καραϊσκάκης.

«Παίξαμε φανταστικά και κερδίσαμε. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους», είπε ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο ίδιος σκέφτεται την Κυριακή και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
«Επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε τη Γιουβέντους, αλλά για εμένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να εμφανιστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να αποδείξουμε το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά στην απόδοση του Ρομπέρτο, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Είναι και οι 14 παίκτες όχι μόνο ο Ρομπέρτο».

«Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις κατά καιρούς και δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε πως συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, «αλλά θα δουλέψουμε για να είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε με κατεβασμένο κεφάλι».

«Γράφουμε ιστορία», είπε και πρόσθεσε: «Οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις επιτυχίες, πιστεύουν στους εαυτούς τους κι αυτό φαίνεται. Γι΄ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν ξανά συγκλονιστικός».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης