Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Πριγκιπάτο για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να βρίσκονται πίσω στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.
Μάλιστα, 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα, ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή μετά από έντονες διαμαρτυρίες και ξέσπασμα προς τους διαιτητές, ζητώντας γκολ-φάουλ στην προσπάθεια του Κώστα Σλούκα λίγο νωρίτερα.
Θυμίζουμε ότι στο ματς με την Μπολόνια για την 6η αγωνιστική ο Τούρκος είχε δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε, μάλιστα με τη Euroleague να του βάζει πρόστιμο 8.000 ευρώ για ασέβεια προς τους διαιτητές.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.