Φώτης Ιωαννίδης: Η Μπολόνια έστειλε σκάουτερ για να τον δει στο Ελλάδα - Βουλγαρία

Φώτης Ιωαννίδης: Η Μπολόνια έστειλε σκάουτερ για να τον δει στο Ελλάδα - Βουλγαρία

Η Μπολόνια ήθελε διακαώς το περασμένο καλοκαίρι τον επιθετικό του Παναθηναϊκού αλλά εκείνος είχε επιλέξει να μείνει στους πράσινους

Φώτης Ιωαννίδης: Η Μπολόνια έστειλε σκάουτερ για να τον δει στο Ελλάδα - Βουλγαρία
Η Μπολόνια έχει βάλει ξανά στο «μικροσκόπιό» της τον Φώτη Ιωαννίδη κι αρχίζει να δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Οι «ροσομπλού», είχαν καταθέσει το περασμένο καλοκαίρι δύο προτάσεις προς τους «πράσινους» για τον 25χρονο επιθετικό (18 εκατ. ευρώ η πρώτη και 20 εκατ. ευρώ συν μπόνους 5 εκατ. η δεύτερη), όμως ο Παναθηναϊκός τις είχε απορρίψει.

Πλέον είναι αποφασισμένη να επιστρέψει, ωστόσο, πριν κάνει την επόμενη (επίσημη) κίνησή της, αποφάσισε να στείλει πρώτα άνθρωπό της στο «Παγκρήτιο» για να παρακολουθήσει (ξανά) δια ζώσης τον αρχηγό των «πράσινων» στον αποψινό (10/6, 21:45) φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Βουλγαρία, όπου ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της «γαλανόλευκης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για νέο ΚΟΚ: Το 40% των νεκρών στα τροχαία είναι κυρίως νέοι σε μηχανή, ενώ το 25% δεν φορούσε ζώνη

Τουλάχιστον 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση σε σχολείο στην Αυστρία: «Είναι μία τρομερή τραγωδία»

Γιατί η αρκούδα επιτέθηκε στον ορειβάτη στη Δράμα - «Ο σκύλος και το σπρέι πιπεριού την αναστάτωσαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης