Ολυμπιακός: Χωρίς Τζολάκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (15/1, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζολάκης, που συνήθως δεν αγωνίζεται στο Κύπελλο, και πίσω από τον Πασχαλάκη είναι ο Αναγνωστόπουλος.
Την Τρίτη (14/1) πραγματοποιήθηκε προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και αμέσως μετά το τέλο της ο κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.