Σερέλης για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας: Όταν περάσαμε έναν πόντο μπροστά χάσαμε το μυαλό μας
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι η ομάδα του νόμιζε ότι θα κερδίσει με την επίθεση αλλά αυτό δεν έγινε
Ο Χρήστος Σερέλης κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού ο Εργκίν Αταμάν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Τουρκίας, και οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα (84-77) από τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας.
Μετά τον αγώνα ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε
«Νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν τις περισσότερες φορές στο παιχνίδι η άμυνά μας. Στο δεύτερο μέρος, όταν περάσαμε έναν πόντο μπροστά, χάσαμε το μυαλό μας.
Νομίζαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι από την επίθεσή μας και για αυτό δεν κερδίσαμε».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς