Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκούαπό την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (09/10).
Τα μέλη της ομάδας, κάποια εκ των οποίων βρέθηκαν χθες στο σπίτι του Έλληνα δεξιού μπακ, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση κι έτσι στην σημερινή συγκέντρωση που είχαν στο Κορωπί συζήτησαν μεταξύ τους και αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις τόσο σήμερα (10/10) όσο και την Παρασκευή (11/10) κι έτσι αυτές θα συνεχιστούν από Δευτέρα (14/10). Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου.
Στην συνέχεια εκείνοι αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο, μη μπορώντας να κρύψουν την τεράστια θλίψη τους γι' αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη τους και την οικογένειά του και δείχνοντας παράλληλα την δυσκολία που έχουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο τις δύσκολες αυτές ώρες.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.