Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, μετά την Αίγινα και τα Χανιά, συνεχίστηκε την Πέμπτη στο Ρέθυμνο, στην Μαρίνα του Ρεθύμνου, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, με φόντο τον Φάρο και τη Φορτέτσα.
Χιλιάδες φίλοι των ερυθρολεύκων, μικροί και μεγάλοι , φωτογραφήθηκαν δίπλα στις κούπες του Ολυμπιακού και φώναζαν συνθήματα! Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν τα παιδιά από τη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο.
Την Παρασκευή οι κούπες θα φτάσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου και το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η περιοδεία στην Κρήτη με την επίσκεψη στη Λίμνη Αγίου Νικολάου.
Παράλληλα με την περιοδεία συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας μέλους (75 ευρώ) και κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού (20 ευρώ).
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.