Τρόλαρε τον Τόμας για το τράβηγμα σε Μλαντένοβιτς ο ΠΑΟ - Του έβαλε κράνος NFL και ζήτησε τη γνώμη του Καρλαύτη - Βίντεο

Τρόλαρε τον Τόμας για το τράβηγμα σε Μλαντένοβιτς ο ΠΑΟ - Του έβαλε κράνος NFL και ζήτησε τη γνώμη του Καρλαύτη - Βίντεο

«Καρλαύτη, πώς σου φαίνεται;» ρώτησε ο Παναθηναϊκός τον πρωταθλητή του NFL

sakkaru_2
Όρεξη για τρολάρισμα στον Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ για το τράβηγμα στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τούμπας είχε ο Παναθηναϊκός

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα ο Παναθηναϊκός έβαλε κράνος του NFL στον Τόμας και ζήτησε τη γνώμη του Γιώργου Καρλαύτη! Το video ανέβηκε στο Instagram της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχει γίνει viral. 



Κλείσιμο
«Καρλαύτη, πώς σου φαίνεται;» ρωτάει ο Παναθηναϊκός τον 22χρονο φίλαθλό του ο οποίος αγωνίζεται στους Kansas Chiefs και πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε 2ο σερί πρωτάθλημα στο NFL. 

Να θυμίσουμε ότι στο 84' του αγώνα της Τούμπας και ενώ οι πράσινοι είναι στο 0-1  ο Μλαντένοβιτς προλαβαίνει τον Ζίβκοβιτς και διώχνει σε πλάγιο άουτ και από την φόρα που έχει βγαίνει και αυτός εκτός γηπέδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz51s9ulbfu9)


Ωστόσο πριν πάει να μπει μέσα τον κρατάει από την φανέλα αρχικά και στην συνέχεια από το σορτσάκι ο Μπράντον Τόμας, με τον Λίντχαουντ τον Ολλανδό διαιτητή να μην δίνει κάρτα στον Ισπανό επιθετικό που εκείνο το διάστημα ήταν στον πάγκο καθώς είχε βγει ως αλλαγή, αλλά στον Ζίφκο Ζίβκοβιτς.

Το βίντεο σχολίασε ο Χουάνκαρ, ο οποίος έγραψε «Διαχειριστή η κόκκινη κάρτα είναι για σένα» και μια σειρά από ιμότικον δείχνοντας πως του άρεσε το αστείο, αλλά το θεώρησε λίγο «κρύο».


Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Έκρυθμη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 άγνωστα περιστατικά που έφεραν την «έκρηξη» Κασσελάκη

«Δεν δίστασα, απλώς το έκανα» λέει ο πολίτης που ακινητοποίησε τον ένοπλο στην αιματοβαμμένη παρέλαση στο Κάνσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης