Δώρα Παντέλη: Αποχαιρέτησε με γραβάτα και «καυτό» μίνι το 2023 - Βίντεο, φωτογραφίες

Δώρα Παντέλη: Αποχαιρέτησε με γραβάτα και «καυτό» μίνι το 2023 - Βίντεο, φωτογραφίες

Η αθλητικογράφος κέρδισε τις εντυπώσεις και στην τελευταία εκπομπή του 2023 για τη Euroleague

panteli

Η Δώρα Παντέλη είναι μια από τις πιο όμορφες δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ στην Ευρώπη και σίγουρα το Νο1 όσο αφορά τις κυρίες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Euroleague. 

Υπήρξε σπουδαία μπασκετμπολίστρια με θητεία στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική Ελλάδας όμως όταν κρέμασε τη φανέλα της συνέχισε να παίζει... μπάσκετ αλλά στη μικρή οθόνη. 

panteli_2
panteli_5
panteli_6
panteli_1
panteli_4



Αποφάσισε να ασχοληθεί με το αθλητικό ρεπορτάζ και ξεκίνησε να καλύπτει αγώνες της Euroleague και όχι μόνο. Το 2019 έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μεταδίδει αγώνα της Euroleague ενώ το 2023 κάλυψε το Μουντομπάσκετ της Ασίας. 

Κλείσιμο

Όπου αγώνας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού η Δώρα Παντέλη είναι παρούσα στο γήπεδο και έχει αρχίσει να μετρά και συμμετοχές σε Final-4 της Euroleague. Καλύπτει το ρεπορτάζ, κάνει περιγραφές και μαγνητίζει μέσα από τη συνχότητα της Nova τα ανδρικά βλέμματα. 

Στην τελευταία εκπομπή (29/12) της Nova για τη Euroleague η Δώρα Παντέλη επέλεξε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ. Έβαλε γραβάτα, φόρεσε το λευκό της πουκάμισο αλλά και τη μίνι φούστα της και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές. 

Το ίδιο έκανε και μέσα από τη σελίδα της στο Instagram όπου έγραψε: «Τελευταία εκπομπή του 2023 εχθές και είπα να «σοβαρεύτω» με την γραβατούλα μου! 💋
Δεν τα κατάφερα! Άλλωστε τι είναι η ζωή χωρίς ΤΡΕΛΑ 🤪, ΕΡΩΤΑ 🥰 και ΜΠΑΣΚΕΤ🏀 ;Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου! 😉🤷🏻‍♀️ Καλή χρόνια σε όλες και σε όλους!
Σας εύχομαι υγεία πάνω από όλα και αγάπη ❤️». 


Η  Δώρα έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία, κλινική ψυχολογία και λογοτεχνία. Της αρέσουν πολύ να διαβάζει βιβλία και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

Λατρεύει το μπάσκετ, της αρέσει το NBA και έχει ήδη κάνει βήματα στον μαγικό κόσμο του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι καταθέσεις για το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω», λέει ο 18χρονος - Η μάνα «φοβάται μην κάνει κακό στον εαυτό του»

«Δώρα» 2,7 δισ. ευρώ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις φέρνει το 2024 - Ποιοι και τι ποσά κερδίζουν

Καιρός: Ανοιξιάτικη Πρωτοχρονιά με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και συννεφιά - Αναλυτικά η πρόγνωση για το τριήμερο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης