Μετά τις συμμετοχές της σε Βοστόνη και Νέα Υόρκη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ξεπέρασε τα 4,60 μ. στο Λιεβέν και κατέλαβε την 4η θέση στο γαλλικό μίτινγκ.
Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε με επιτυχημένο άλμα στα 4,45 μ., συνέχισε με άκυρο στα 4,60 μ. τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει με τη δεύτερη προσπάθεια. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,71 μ. ύψος στο οποίο είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Η Στεφανίδη θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Λάφμπορο έως τις 25 του μηνός, όπου θα αγωνιστεί στο Μπέρμιγχαμ, στον τελευταίο της αγώνα πριν την Κωνσταντινούπολη.
Την πρώτη θέση στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Λιεβέν πήρε η Αμερικανίδα Κέιτι Μουν με άλμα στα 4,83 μ. που είναι η κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο. Η Τίνα Σουτέι με άλμα στα 4,78 μ. κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα έκλεισε η Αλίσα Νιούμαν με 4,71 μέτρα.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!