NFL: Οι Κάνσας Σίτι Τσίφς έκλεισαν ραντεβού με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς στο Super Bowl

NFL: Οι Κάνσας Σίτι Τσίφς έκλεισαν ραντεβού με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς στο Super Bowl

Οι Τσίφς πανηγύρισαν το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους - Για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL, δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα σε Super Bowl

Collage_Maker-30-Jan-2023-06_06-AM
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό της δυτικής περιφέρειας (American Football Conference) που κρίθηκε με field goal στα 3 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, οι Κάνσας Σίτι Τσίφς, επικράτησαν των Σινσινάτι Μπένγκαλς με 23-20 και έκλεισαν ραντεβού με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς στον τελικό του Super Bowl.

Οι Τσίφς του Πάτρικ Μαχομς, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος quarterback στο NFL, πανηγύρισαν το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μετά από αυτά του 2019, του 2020 και του 2022.



Κλείσιμο



Πλέον στις 13 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στην Αριζόνα, οι Τσίφς θα κοντραριστούν με τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς στον τελικό των τελικών, το Super Bowl για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του NFL, σε μια τιτανομαχία δύο ιστορικών ομάδων της Λίγκας.



Μάλιστα, ο τελικός θα αποκτήσει ιδιαίτερο χρώμα αφού στους Ίγκλς, παίζει ο Τζέισον Κέλτσε και στους Τσίφς ο αδερφός του Τράβις, κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL, δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα σε Super Bowl!






Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία να λογοδοτήσει για το πώς οδήγησε την ελληνική μειονότητα στα πρόθυρα εξαφάνισης, λέει το υπουργείο Εξωτερικών

Θεοδωρικάκος: «Αθλιότητα το δημοσίευμα για την οικογένεια μου, θα προσφύγω δικαστικά»


Survivor All Star: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις Σταμούλης στον τάκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης