Survivor All Star: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις Σταμούλης στον τάκο - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Χάρος επέστρεψε, ο Κρις Σταμούλης στον τάκο - Δείτε βίντεο

Τα πρώτα λόγια του Μάριου για την αποχώρηση της Καρολίνας, η κόντρα για τα ματσαρίσματα, τα καλλιστεία στη μπλε καλύβα και η μάχη για την ασυλία

Collage_Maker-30-Jan-2023-01_06-AM
Με νέο παίκτη να εισβάλει στον Άγιο Δομίνικο, τους Κόκκινους να συντρίβουν τους Μπλε με 10-2 σε ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας και τον Κρις Σταμούλη να βγαίνει στον τάκο ξεκίνησε η 4η εβδομάδα του Survivor All Star.

Οι Κόκκινοι έκλεισαν την προηγούμενη εβδομάδα δίχως απώλειες σε έμψυχο δυναμικό, σε αντίθεση με τους Μπλε που έχασαν την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, όμως κατάφεραν να κερδίσουν το 2ο τους έπαθλο φαγητού χάρη στο 10αρι της 33χρονης Ελληνοκαναδέζας pilates instractor, η οποία απασχόλησε ιδιαίτερα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω της σχέσης της με τον... αντίπαλο Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη και τις κρυφές συναντήσεις τους στη ζούγκλα.

Μετά την τελευταία αποχώρηση, η ομάδα των Μαχητών έκανε κάποια σχόλια σχετικά με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να διατηρήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα και να στείλει σπίτι της την Καρολίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4vrc5sum6x)


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που ήταν πολύ κοντά με την παίκτρια, δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ξύπνησε χωρίς την φίλη της στην καλύβα και μάλιστα σημείωσε πώς η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν άδικη.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4vs8m3td69)


Ο Τάκης Καραγκούνιας, με τη σειρά του είπε πώς η Καρολίνα τον τελευταίο καιρό είχε απομονωθεί λόγω της σχέσης που είχε δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο, τόνισε παράλληλα πώς δεν έκανε κάτι στην καλύβα, πολλές φορές και άθελά της. Ο παίκτης των Μαχητών δεν την κατηγόρησε αλλά, στήριξε το ότι η σχέση αυτή και τα πλάνα τους από την καλύβα μπορεί στο τέλος και να της στοίχισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4vtxspbm7d)


Η Στέλλα Ανδρεάδου, με το σχόλιο της για την ζωή της Καρολίνας εκτός παιχνιδιού εξόργισε την Μαριαλένα, η οποία δεν ήθελε καν να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους και αποχώρησε από τη συζήτηση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε στη συνέχεια πως θεωρεί λάθος να μιλούν για την προσωπική ζωή κάποιου χωρίς εκείνος να είναι εκεί και να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4vy4qlagll)


Εκτός από τη Μαριαλένα, η αποχώρηση της Καρολίνας φαίνεται να στοίχισε και σε έναν της Κόκκινης ομάδας. Τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος είχε έρθει αρκετά κοντά με την παίκτρια των Μπλε και ο οποίος ανέφερε πως περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη μετά τα όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, σημειώνοντας ωστόσο ότι καμία σχέση δεν πρόκειται να χαθεί και πώς όλα θα πάνε καλά.

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν μεταξύ του Τάκη και της Καρολίνας είναι η αλήθεια. Πίστευα ότι δεν θα έφευγε ο Μαρτίκας και έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο όπως ανέφερα και στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ. Της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται! Είμαστε σε ένα παιχνίδι που έχει μια αρχή και ένα τέλος και όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει και θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει», δήλωσε ο 36χρονος Κύπριος εκπαιδευτής καταδύσεων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4w3i6734oh)


«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4w7o2qtb9t)


Για να ξεχαστούν οι Μπλε αποφάσισαν να κάνουν καλλιστεία, με τους άντρες της ομάδας να αναλαμβάνουν το ρόλο του μοντέλου και τα κορίτσια της κριτικής επιτροπής. Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας «Πειρατής» Αναγνωστόπουλος που κέρδισε μισή κουταλιά ρύζι από τον καθένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4w9g2eonqx)


Υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο «Terminator», όπως τον αποκαλούν από πέρσι επειδή κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 11 υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση, δεν έχει πτοηθεί ούτε φέτος που βρέθηκε δυο φορές στον τάκο και ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά όσους τον στήριξαν, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στην αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα. Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», δήλωσε ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4w0q5u0edt)


Στο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε όμως και μια είσοδο νέου παίκτη. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, κατέφθασε στην παραλία των μπλε, όμως δεν χάρηκαν όλοι με την άφιξη του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xhbnav9kp)


Η μόνη που δεν ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα με την προσθήκη του 44χρονου προπονητή χόκεϊ επί χόρτου που πέρασε από τον Άγιο Δομίνικο στο Survivor του 2018 ήταν η Εύη Σαλταφερίδου με την οποία και είχαν μια ιδιαίτερη «κόντρα» στο παρελθόν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xcocuqp0h)


«Εκεί που απολάμβανα το υπέροχο πιτάκι που μας έφτιαξε η Στέλλα, ξαφνικά ακούω μια φωνή. Βγαίνω προς τα έξω και τι να δω; Είδα τον Χάρο να κοντοζυγώνει πάνω στη βάρκα. Λέω, δεν μπορεί. Κι όμως είναι αληθινό. Ήρθε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα μας» είπε η Εύη λίγο μετά την άφιξη του Σώζων στην παραλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xs4w9ymyx)


Η Εύη Σαλταφερίδου συνέχισε περιγράφοντας την σχέση μεταξύ τους: «Στη δική μας χρονιά δυστυχώς υπήρχε μια αναταραχή, μια συμπάθεια δεν θα το πω… Υπήρχε όλη την ώρα ένας τσακωμός μεταξύ μας χωρίς λόγο ουσιαστικό. Απλά κάτι έπρεπε να κάνει προκειμένου να ενοχλήσει λίγο και να δημιουργήσει μια ένταση στην ομάδα, προφανώς εγώ αυτό καταλάβαινα γιατί άμα τύχαινε και του μιλούσα καλά έλεγε «έλα, έλα αυτό δεν πουλάει». Τώρα ελπίζω να μην ήρθε με αυτή τη διάθεση. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες ακόμα, είναι σαν να ξεκίνησε σήμερα το παιχνίδι ξανά από την αρχή οπότε ελπίζω να βρει αλλού ενδιαφέρον»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xkod4q15d)


Φυσικά, τον ερχομό του νέου παίκτη, σχολίασε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λέγοντας: «Ήταν λίγο περιεργούλης, ελπίζω να μην τα κάνει εδώ γιατί τα έχουμε ψιλοβρεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xf8gxjz55)


Βέβαια ο Βασάλος είχε και μια άλλη ανησυχία, καθώς ανέφερε πως έχασε ένα από τα εσώρουχά του που είχε αφήσει να στεγνώσει. Μάλιστα αστειευόμενος είπε ότι αυτό του συμβαίνει και στην Αθήνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4xyefw4lv5)


Οι παίκτες σχολίασαν την νέα είσοδο και λίγο πριν το στίβο μάχης και την Εύη να δείχνει διάθεση να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4y9cvjf7nt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4yae0w4ao1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4yc1qysqkx)



Στο υδάτινο στίβο μάχης με έπαθλο εκτός από την ασυλία και κλαμπ σάντουιτς με αναψυκτικό, οι Κόκκινοι μπήκαν με φόρα και έδειχναν ασταμάτητοι. Πήραν σβάρνα τους αντιπάλους τους και μόνο ο Ασημακόπουλος και η Εύη κατάφεραν να τους ανακόψουν για λίγο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4yqosmf0q9)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4zoqik29o1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4zoqik29o1)


Το τελικό 10-2 που έγραψε η Δαλάκα κόντρα στη Ρία, έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς στους Κόκκινους και προβληματισμό στους ηττημένους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4zrjtlxvep)


Αμέσως μετά τη βαριά ήττα, ο Ηλίας Γκότσης ξέσπασε. «Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε «το έχουμε» αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Και συνέχισε: «Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας… αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν» πρόσθεσε ο 33χρονος personal trainer.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq4zznfz5koh)


Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα πιο δύσκολα αφού ακολούθησε μια ισχυρή διένεξη ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κρις Σταμούλη για να… ηρεμήσει τα πνεύματα η Εύη Σαλταφερίδου, όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq501d0xtsmh)


Οι κόντρες για τα ματσαρίσματα και κυρίως για τις επιλογές του Ηλία Γκότση συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο, εκεί οπού ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε στην επίθεση και κατηγόρησε τον παίκτη των Μπλε ότι συνεχίζει ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq50yod54ts1)


Η στοχοποίηση του Κρις Σταμούλη από την ομάδα του φάνηκε και στην κάλπη, αφού ο 35χρονος δικηγόρος ήταν αυτός που βγήκε στον τάκο, με το που έληξε η εβδομάδα ασυλίας του στο Νησί.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq5183cblme1)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq51f7gmrodd)





Ειδήσεις σήμερα:


Ρέθυμνο: Μπροστά στους αστυνομικούς έπεσε ο πυροβολισμός στο μπαρ - Δείτε βίντεο

Qatargate - Financial Times: «Inside woman» του Παντσέρι η Εύα Καϊλή

Η Τουρκία να λογοδοτήσει για το πώς οδήγησε την ελληνική μειονότητα στα πρόθυρα εξαφάνισης, λέει το υπουργείο Εξωτερικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης