Ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ είχε 16 συμμετοχές την περασμένη περίοδο στη γαλλική ομάδα, είναι διεθνής με τις ΗΠΑ, ενώ έχει μάθει ποδόσφαιρο στη φημισμένη Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Λα Μασία.
No solo el Bayern le quiere. Detrás de Konrad hay una larga lista de equipos que están preguntando por él: Burnely, Beşiktaş, Olympiacos, Mönchengladbach y Oporto. @relevohttps://t.co/Cx253Mmvmr
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Relevo παρακολουθούν την υπόθεση καθώς ο Ντε Λα Φουέντε «έσπασε» την προοφορική συμφωνία με τη Βαγιαδολίδ αλλά τον θέλουν ομάδες όπως είναι η Πόρτο και η Μπάγερν!
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.